Servicecenter

Service en Garantie

Wij zijn uitgerust met de modernste meetapparatuur, waarmee we in staat zijn bijzonder snel en accuraat een probleem vast te stellen. Alle eerstelijns handelingen en beoordelingen doen we met behulp van een aantal vaste visuele opstellingen waarbij wij gebruik maken van optische/digitale techniek.

Zodoende zijn we in staat om zeer snel te handelen.

Wanneer u uw instrument wilt laten servicen, kalibreren of wanneer er  schade is, dan mag u het instrument bij uw leverancier inleveren. Zij zorgen ervoor dat uw instrument bij ons terechtkomt. Vervolgens wordt hij door ons beoordeeld en in behandeling genomen zodat hij op zeer korte termijn weer retour kan naar de leverancier. U krijgt vervolgens van uw leverancier bericht dat uw instrument weer klaar ligt. Gereinigd, gecontroleerd, gekalibreerd en eventueel gerepareerd inclusief certificaat en keuringssticker.

Gadella Lasersystemen biedt op elk instrument een garantietermijn van 3 jaar, mits geregistreerd bij geo-Fennel. Dit dient de eindgebruiker zelf te doen op de site van http://www.geo-fennel.de/service/produktregistrierung/