Over ons

Gadella Lasersystemen is importeur en groothandel van optische- en elektronische meetinstrumenten voor de bouw en industrie. Vanzelfsprekend hebben wij ook een uitgebreid assortiment van de hierbij behorende accessoires.

Gadella Lasersystemen importeert vanuit Duitsland diverse soorten (bouw)lasers, waterpasinstrumenten en theodolieten van Geo-Fennel.
Wij vertegenwoordigen Geo-Fennel in de Benelux.

Alle Geo-Fennel Interieurlasers, zowel de lijn als roterende zijn voor een betere zichtbaarheid van de laserstaal uitgevoerd met sterkere laserdiode’s van Klasse 3R . De zichtbaarheid van deze laserdiodes is veel beter dan de gangbare klasse 2 . Vraag om een demonstratie bij uw leverancier, klik op dealers.

Gadella Lasersystemen levert uitsluitend via dealers. Te samen met hen vormen wij de ideale specialist voor al uw maatwerk en zijn verantwoordelijk voor alle technische ondersteuning van ons complete programma bouwmeet instrumenten.

Gadella Lasersystemen is ook de groothandel voor al uw Leica Disto afstandmeters en diverse Leica lasers, zoals de diverse Lino’s en Roteo’s.

Ons servicecenter is zodanig toegerust om voor elk merk instrument onderhoud, reparatie en kalibratie uit te voeren.